lördag 31 maj 2008

atractive & adorable

Angela Alexandersson är designern bakom a&a - atractive & adorable - och i dag var det dags för modevisning på Högskolan i Halmstad. Angela har utvecklats mycket sedan jag mötte henne första gången och det var verkligen kul att se hur mycket fint hon har gjort. Bara det att organisera 15 modeller, fotografer och sponsorer, smink och skor är imponerande - förutom att designa och sy själva kläderna då!


Tyvärr blev inte mina bilder från modevisningen så bra - det är nog fel på kameran eller möjligen fotografen ;-) så vill ni titta mera på hennes kläder får ni ta kontakt genom Angelas blogg. Jag tror en del av hennes kläder säljs i affärer i Halmstad också - förutom från hennes egen atelje förstås. Angela är också på Facebook för den som föredrar det.Angela med några av modellerna precis före finalen. Jag räknar med att vi får höra mycket om hennes design framöver - och det att hon är en riktig trevlig tjej är heller ingen nackdel i den sammanhangen :-)Här är hon i full fart mot något som skall ordnas - det var säkert goodiebagarna!Här är ett litet urval av de kläderna som visades. Efter själva modevisningen tändes ljusen igen och framför allt stod modellerna stilla så det gick lite bättre att ta kort! Den svartvita klänningen till vänster och den orange med släpet blev två av mina favoriter. Och så den rosabruna... och den ljusa...ja, ja ni förstår nog :-)

2 kommentarer:

Angela sa...

Hej
Tack för ett väldigt trevlgit blogginlägg. Har länka till dig och hoppas många ska komma förbi och läsa den för den är riktigt nice. Ha det bra och tack en ängång för de fina orden. Mvh angela

textil sa...

Tack själv :-)