onsdag 26 mars 2008

snygga garnnystan


Här om dagen hittade jag nystan som var lite annorlunda än de vanliga. Jag tror de är nystade för hand och utan nystpinne men jag vet inte riktigt hur de är gjorda. Finessen är de är spetsiga men med platt botten så att de står stilla när man använder de - och så är de snygga förstås :-) Någon som vet hur de är gjorda?

3 kommentarer:

Ilsefin sa...

Jag håller med om att det är vackra nystan! Men jag föll i och för sig först och främst för färgerna.

Utan att ha särskilt bra koll på området så tror jag att dina nystan är nystade för hand med tummen som nystpinne. Jag är inte så hemma på tekniken själv, men använder det ibland för mindre nystan när jag inte orkar ta fram min goda vän nystmaskinen :)

Anonym sa...

Jag tror också att de är nystade med tummen som nystpinne. Mina nystan blir exact så där när jag nystar runt tummen vilket jag brukar göra rätt ofta.

textil sa...

Ni kanske har rätt - men det finns inget "hål" efter tummen, det var stenhårt i mitten. Det verkar som om man hade börjat med ett vanligt runt nystan och sedan nystat "formen" efteråt, jag skall se om jag hittar en annan bild där man ser lite bättre. Lättast vore förstås att använda nystanet :-) men det var ju inte mitt...