tisdag 30 september 2008

nätshopping - uppdatering

De två sländorna från Schönwolff kom efter en månad. Inget fel på sländorna men en månad är allt för länge att vänta när man får besked om att de kan levereras på en gång... jag har nog inte det tålamodet som krävs för att vara kund där.
Fibrecrafts däremot skickade ett vanligt brev när de inte lyckades maila till mig och sländan kom i rimlig tid - så de får klart godkänd :-) Jag beställde en helt vanlig turkisk slända som tyvärr var allt för stor och lite klumpig - det borde lära mig att kolla längd och tyngd före jag beställer! Mao mitt eget fel... Ingen bild på den tyvärr.Snabb leverans hade däremot spindlefrog på etsy, jag beställde två flätor med handfärgad texel i fredags och de kom från England i går - måndag. Texelullen verkar vara en trevlig bekantskap - den liknar lite på den shetlandsullen jag har provat tidigare och är faktiskt mjukare än jag trodde, det är en stark ull som nog passar utmärkt till strumpor och liknande. Lite fel färger för de strumporna jag hade tänkt mig - stora herrstrumpor - men det var de enda färgerna som fanns i texel så då fick det bli så.Samtidigt passade jag på att köpa färdigkardad - det är en blandning av många olika sorters fibrer med glitter och annat. Skall bli kul att testa. Godiset och lavendelpåsarna var däremot lite bortkastade på mig men jag har förstått att många gillar de små presenterna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

I should digg your article so more folks can look at it, very useful, I had a tough time finding the results searching on the web, thanks.

- Murk

Anonym sa...

I will right away grasp your [url=http://www.pascherlongchampsac.eu/sac-longchamp-pliage-statue-de-l-c-16.html]Sac Longchamp Pliage Statue[/url] rss as I can not find your e-mail subscription link or newsletter service. Sac Longchamp Pliage Arbre [url=http://www.pascherlongchampsac.eu/sac-hobo-longchamp-pas-cher-c-7.html]Sac Hobo Longchamp Pas Cher[/url] , Do you have any? Kindly permit me recognise in order that I could subscribe. Thanks.