måndag 21 januari 2008

städning i garnlagret?

Idag skulle bli den stora städdagen - garnlager och tyglager skulle genomgås, allt skulle sorteras och läggas snyggt i hyllor och skåp! Här år en del av det handspunna garnet från hösten.


En brun rulle cottolin har kommit till hyllan för turkos/grönt cottolin...Hm - här är det lite av varje - färdiga varpflätor som skulle bli vadå?? Finullgarn som också var tänkt att bli något - och så lite sammetsgarn, vit bomull 24/2 och så möbelåtta som alltid är i fel färg... och överst till höger lådan för konstiga garner, de förtjänar ett eget inlägg. Det bruna kamelhårsgarnet i lådan längst ner till vänster kanske man skulle testa någon gång?Lite ordning finns det i hyllan för rosa lingarn - men i hyllorna till höger??
Det verkade klart trevligare att gå en promenad - och så leka lite med Windows mediaplayer - så då fick det bli så!

7 kommentarer:

Frida sa...

Måste säga att jag är lite avundsjuk på ditt garnlager. Önskar att jag hade mer garn.

Mångsysslare sa...

Det var litt av et ganlager hos deg, ja, men det blir det jo fort. :-) Likte skumsprøyten du hadde fått på film.

textil sa...

Usch ja - garnlagret är lite för stort! Det konstiga är att jag i alla fall aldrig har rätt färg, rätt grovlek... och så hjälper inte spinningen på garnlagret heller...

Elise sa...

Vilken inspirerande garnsamling! Jag får mysrysningar.

textil sa...

Och jag känner mest: Vad många ufon jag har! :-)
Det rosa skulle ju bli något, det gröna också - och det vita och det bruna...usch ja som det kan bli!

elise sa...

Jag kan förstå dina kommentarer. För jag känner precis lika för mitt tygskåp, med travvis av tyger som skulle bli...Men du har iallafall en väldigt trevlig förvaring av dina "ufon".

textil sa...

Tack :-)
Billy från Ikea er bra till mycket - lite synd bara att de har ändrat färg så att det inte går att köpa till flera. Eller kanskje jag hellre skall arbeta på att banta garnlagret så jag inte behöver flera hyllor?!?